Главная » 2018 » Січень » 12

Дитячий заклад оздоровлення  і відпочинку "Пуща водиця" у 2018 році пропонує послуги з організації дитячого відпочинку.

Переглядів: 279 | Додав: bolgradprofsouze | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)

 

Директор Болградської ЗОШ №2 Ірина Миколаївна Калова нагороджена Премією Верховної Ради України 

ВІДОМОСТІ

про досягнення Калової Ірини Миколаївни,

директора  Болградської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2

Болградської районної ради Одеської області

 

            Калова Ірина Миколаївна народилась 02 червня 1956 року в місті Болград Одеської області, громадянка України. Освіта повна вища, у 1977 році закінчила Ізмаїльський державний педагогічний інститут,  отримавши кваліфікацію учителя російської мови та літератури.

Свою трудову діяльність розпочала у 1977 році в середній школі п.Дністровськ, Молдавської РСР, де працювала до 1979 року. Як дружина військового часто з чоловіком переїжджала на нові місця його служби, тому змушена була змінювати місця роботи. Працювала бібліотекарем, вихователем дитячого садка.

В 1993 році почала працювати в Болградській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 на посаді учителя початкових класів. В 1995 році була призначена на посаду заступника директора з навчально-виховної роботи цього закладу освіти. З 14 серпня 2003 року і до теперішнього часу Ірина Миколаївна займає посаду директора школи. Калова Ірина Миколаївна має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» і педагогічне звання «учитель-методист».

За час роботи на посаді директора Болградської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Болградської районної ради Одеської області   Калова І.М. досягла високого професіоналізму в роботі, зарекомендувала себе як досвідчений, компетентний  та відповідальний керівник, який знаходиться у постійному творчому пошуку, по-новому підходить до рішення педагогічних завдань. Вміло приймає неординарні рішення, прогнозує результати та моделює кінцевий продукт навчально-виховної діяльності школи. Впроваджує прогресивні ідеї та підходи у роботу з педагогічним колективом.

Калова Ірина Миколаївна відповідальна, творча особистість, школа під її керівництвом  входить у десятку кращих шкіл району. За результатами районної рейтингової оцінки діяльності шкіл з основних напрямків навчально-виховної роботи школа під неодноразово займала лідируючі позиції. Школа постійно посідає призові місця у підготовці навчальних закладів до початку нового навчального року.

Ірина Миколаївна забезпечує раціональне використання  бюджетних асигнувань, а також коштів, які находять з інших джерел, надає засновнику та громадськості щорічний звіт про находження і витрати фінансових і матеріальних засобів. Завдяки організаторським здібностям директора за останні п’ять років в школі була суттєво зміцнена матеріально-технічна база: повністю вимощене тротуарною плиткою шкільне подвір’я, замінені всі вікна, три вхідні та частка внутрішніх дверей, замінений дах основного корпусу. Проведені роботи щодо утеплення спортивної зали із заміною стелі, вікон та нанесенням штукатурки. Всі навчальні кабінети оснащені телевізорами з USB виходами, закуплені мультимедійна дошка, три проектори та чотири ноутбуки. За рахунок спонсорів обладнаний комп’ютерний клас. Закуплена нова електроплита в їдальню. В школі замінені каналізація і водопровід. Постійно оновлюються меблі в класах.

Школа користується авторитетом серед дітей та батьків міста. Сьогодні в Болградській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 навчається 680 учнів. За останні десять років учні школи зайняли 223 призових місць у районних предметних олімпіадах, 54 – в конкурсі-захисті робіт Малої академії наук, 117 – в різноманітних предметних конкурсах, 21 призове місце в обласних конкурсах, 5 – у Всеукраїнських.

З метою розвитку творчих здібностей учнів, реалізації їх багатогранних інтересів протягом навчального року в школі проводиться біля п’ятдесяти різноманітних виховних заходів. Учні школи неодноразово займали призові місця в огляді-конкурсі лідерів учнівського самоврядування, в туристичному зльоті, в конкурсі агітбригад, тощо. За останні вісім років учні ставали призерами у 307 районних конкурсах та 58 обласних.

За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України діяльність Болградської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 у 2015 році була відображена у книзі «Науковці та освітяни України».

Калова І.М. неодноразово нагороджувалась грамотами Одеської обласної ради, Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної ради, відділу освіти Болградської районної державної адміністрації.

          

 

 

Начальник відділу освіти                                                              

Болградської районної

державної адміністрації                                                            А. С. Оріховська

 

Переглядів: 260 | Додав: bolgradprofsouze | Дата: 12.01.2018 | Коментарі (0)